És totalment imprescindible conèixer quan s’anunciaran els concursos públics per a poder licitar i no perdre dies dins del període de licitació, molt valuosos per a poder preparar ofertes interessants i guanyadores. Avui us mostrem la Part II de les millors eines per a alertes de licitacions públiques.

 1. CONTRACTACIÓ PÚBLICA GENCAT

Correspon a la plataforma electrònica de contractació pública de la Generalitat de Cataluña. També permet l’opció d’incluir publicacions de la plataforma de Contractació de l’Estat comentada amb anterioritat. 

 1. CONCURSOSPUBLICOS.COM

Permet la cerca interactiva de concursos públics, licitacions i adjudicacions convocades a Espanya, Europa, Hispanoamèrica y Agències Intergovernamentals.

Ofereix un localitzador de socis comercials en totes les regions comentades, així com cerques històrques en la seva base de dades des de 2008.

Entre els seus serveis destaquen:

 • Sistema d’alertes en format Excel gratuït
 • Prova gratis de 15 dies: prèvia a una subcripció adaptable a les necessitas de cadascun.
 • Publicació de concursos i alertes personalitzables
 • Oportunitats comercials en nous mercats y països emergents

 

 1. TRACK GLOBAL SOLUTIONS

Aquesta multlinacional amb seu a Espanya, també opera a països llatinoamericans com Perú, Ecuador, Colòmbia, Bolivia, El Salvador y Panamà. El seu objectiu principal és oferir serveis pràctics en internacionalització que incrementin les possibilitats de contractació i facturació en nous mercats.

Els serveis que ofereixen són els següents:

 • Contractació Pública Internacional
 • Promoció de comerç exterior: representació comercial i cerca de socis o distribuidors
 • Inteligència de mercats
 • Consultoria
 • Formació en les árees de contractació pública internacional  i tot allò referent  a processos d’internacionalització
 • Servei d’alertes internacionals: diari, segons tipologia, localització i árees d’especialització.

 

 1. TENDER.CO

Aquesta plataforma és molt similar a la que ofereix Kompass, ja que troba licitacions ic oncursos públics en tot el món. Tot això, gràcies a la base de dades a nivell mundial que té.

Disposa d’una interfície en la qual cercar per sector resulta senzill i intuitiu i la prova gratuïta que ofereixen és de 21 dies. 

 

 1. IBOOF

Aquesta última eina és molt senzilla i serveix únicament de buscador intermediari amb el Butlletí Oficial de l’Estat. En ella podràs realitzar cerques sobre subvencions, concursos, convenis, etc.

És totalment gratuïta, i podràs programar avisos i accedir a les bases de dades del BOE. Et donen trucs senzills per a utilitzar el buscador i colaboren amb Buscadores Profesionales i una empresa d’Inteligencia Competitiva. 

No et perdis el següent post sobre el procés a seguir per a licitar un concurs públic. Per a més informació, posa’t en contacta amb nosaltres aquí.

Write a comment